Bambou Lotus BIO parfüm Acorelle

>> 2010. április 3., szombat



Előnyök:
A bámulatosan szép lótuszvirág nagyon sok mindent jelképez, a szív és elme tisztaságától, a hosszú életig, egészségig és szerencséig. Ezen tiszta, könnyű parfüm egy annyira ritka illatot áraszt, mint az őt megihlető természet, megnyugtatva és ellazítva a kedélyt a bergamott, mandarin és narancs virágainak parfümével.

Egyéb hatások:
A lótuszvirágok tisztasága a bambusz frissességévek vegyítve élénkítő hatású, csillogó illatjegyekkel rendelkező parfümöt nyújt. Az aromaterápia keretében, ezen kellemes parfüm, mely jókedvet kölcsönöz, eszményi azoknak, akiknek nyugalomra és lazításra van szükségük. Nem tartalmaz parabéneket, vegyi fixálószereket, ftalátokat vagy színezőanyagokat.

Használat:
Tartós illat érdekében alkalmazza a csuklón és a dekoltázs környékén, rögtön fürdés után.

Összetevők:
Alkohol (82,93%), Parfüm (9,86%), Búzavirág víz(7,21%), D-limonén, Linalool, Citrál, Geraniol, Citronellol, Farnesol.

Tanusítás:
Ecocert

Nettó tömeg: 50 ml

Származási hely: Franciaország


(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP