BioHAUS BIO fehérítő fehérneműknek

>> 2010. április 4., vasárnap

Előnyök:
A zsírok, gyümölcsök, kávé, tea által okozott foltokat eltávolítja.

Egyéb hatások:
Szintén, akadály nélkül eltávolíthatja a kávé, tea foltokat, egy BioHAUS oxigén alapú fehérítő ügynök egy kiskanál hozzáadásával. Hatékony még 30˚C-os hőmérsékleten. Az oxigén alapú fehérítő a legökológikusabb lehetőség. Az oxigén alapú fehérítő akadályozza a fehér és színes ruháknál a szürke hullámok kialakulása. Még a mosás ideje alatt felbomlik a szódában, a vízben és a oxigénben úgy, hogy a szennyes víz nem lesz szennyesebb. Az oxigén alapú fehérítő 30°C és 95°C hőmérséklet között hat.

Az 500 gramos mennyiség elegendő 40 öblítő műveleteknek, illetve 20 mosási műveleteknek.

A fehérítő eltávolítja még a legnehezebb foltokat is anélkül, hogy megtámadná a textíliát. Ez gazdaságos és könnyen kezelhető.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Az oxigén alapú fehérítőt csak a természetes színezett textiliáknál használják és nem ajánlatos a gyapjú és a selyem számára. A szemmel és a bőrrel való kontaktus kerülendő.

Összetevők:
Oxigén alapú fehérítő ügynök; Szóda; Nátron; Nátrium citrát; Nátrium szulfát; Cukros tenzidák. Fehérítő ügynök aktiválási anyag.

Származási hely: Németország

Tanusítvány: Ecocert

Nettó tömeg: 500 gramm

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)



0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP