BioHaus BIO mosódió

>> 2010. április 4., vasárnap



Előnyök:
Intenzív tisztító ereje van és antibakteriális hatása van.

Egyéb hatások:
A termék ideális a fehér és színes szövetek mosásához 30-95°C fok között (beleértve a selymet és a gyapjút), mivel barátságos a színekkel és a szövetekkel és kitűnő mosási hatalma van. A ruhák színe intenzitása megmarad hosszabb ideig. A dióhéjjal való mosás nemcsak környezet barát, hanem gazdaságos is. Amennyiben alacsony hőmérsékletnél van alkalmazva, 2-3-szor ismét felhasználható. Abban a pillanatban amikor érintkezik a meleg vízzel, feloldja a piszkot.

Használat:
A heti 2-3 mosásnál, egy 500 grammos csomag legalább 6 hónapig tarthat!

Várt eredmények:
Amikor langyos vízzel kontaktusba lép, egy alkalin oldat jön létre, amely feloldja a szennyeződést. A dióhéjának nincs szaga. A diónak hatalmas tisztítási ereje van és baktérium elleni hatása van. Nem irritálja a kezet.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A foltokat könnyebben lehet eltávolítani, ha a lerakódást megkeményedés előtt eltávolítják.

Összetevők:
Mosódió héj

Származási hely: Németország

Nettó tömeg: 500 gramm és 10 gramm

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

A 10 grammos kiszerelés:

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP