Emésztést elősegítő Life Impulse BIO táplálékkiegészítő

>> 2010. április 2., péntek



Fenntartja, tisztítja és méregteleníti az emésztőrendszert.

Nettó tömeg: 473 ml

Javaslatok: A rostokból, enzimekből, probiotikumokból, aloe verából és papajából álló komplexum első helyre helyezi a rendszerességet és megkönnyíti a bélműködést. Az emésztés elősegítésére készített Life Impulse BIO táplálékkiegészítő nem tartalmaz tejet, színezőanyagokat és mesterséges aromákat, cukor és só pótlékot. Finom, folyékony formulája könnyen emészthető, mivel teljesen felszívódik és feldolgozásra kerül. Elősegíti a belső tisztulást és méregtelenítést. A papaja kivonata egyszerűsíti és segíti az emésztést, mialatt az aloe vera organikus kivonata eltünteti a különböző emésztési zavarok által nyújtott panaszokat. A psyllium héjaknak könnyen hashajtó hatásuk van és segítik a szervezet méregtelenítését, míg a yucca belsőleg dezodorál. Ezen termék összetevőinek minőségét az USDA tanúsítványa igazolja.

Várt eredmények:
Az emésztés javítására készített Life Impulse BIO táplálékkiegészítőnek édes és finom íze van. Fogyasztása után megfigyelhető a bélműködés megkönnyebbülése, az emésztési egyensúlyhibák és az azokhoz tartozó kellemetlen érzés csökkeni fog.

Összetevők:
Organikusan termesztett papaja püré, aloe vera organikus gyümölcslé (Texas Organikus Bizottságának megfelelően tanusítva), puha lenmag, psyllium héj, frukto-oligo-szaharidok, yucca schidigera kivonat, amiláz, lipáz és citromsav (oxidációgátló).

Származási hely: U.S.A.
Felhasználás: Az ajánlott napi adag a felnőtteknek és a 12 éven felüli gyerekek számára napi két kanál. Vízzel vagy gyümölcslével keverhető. Használat előtt felrázandó. Felbontás után hidegben tartandó.

Tanusítványok: Vegetarian, Kosher

(Forrás: LifeCare termékkatalógus)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP