Indra kihangsúlyozó szemkrém

>> 2010. április 7., szerda



Előnyök:
Natúrkozmetikum. Javítja a szem körüli finom vonalakat már az első használatakor.

Egyéb hatások:
Nappali krém Q10 koenzimmel és vadrózsa olajjal. Ápolja a szem körüli érzékeny bőrt, javítván ennek a zónának a teherbírását a környezeti hatásokkal szemben. A bőr simább és selymesebb lesz és egyúttal eltűnnek a fáradság jelei is. A krém tartalma: E-vitamin, Shea-fa leveléből kinyert vaj, szilur és aloe vera, amelyek ápolják a bőrt. Az Aqua Balance 24 komplexum segít a nedvesség megőrzéséhez és a szem körüli résznek pihent jelleget kölcsönöz. A tej alapú természetes emulgeátor a bőrnek értékes proteint biztosít.
Használat:
Kenje a szem körüli tiszta bőrre, majd a felületet az ujjaival finoman masszírozza.

Várt eredmények:
Regeneráló, ránc elleni krém, a bőr könnyen beszívja anélkül, hogy zsírfoltot hagyna a felületén.

Összetevők:
Víz, nátrium-glükozid, 3-amino-N-alkáli kókusz(carboximetil) hidroxid származék sói, N-dimethyl-1-propanaminium, betain, glicerin, xantán-gumi, parfüm, gliceril oleát, homoktövis-olaj, csipkebogyó olaj, tenzioaktív hatóanyag, parfüm, benzil benzoát, citromelol, geraniol, linalol, citromsav, nátrium-benzoát.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Abból a célból, hogy elkerüljük a ráncok elmélyülését a szemek körül ajánlatos UV filteres napszemüveget viselni, amely a szem külső sarkát védje.

Nettó tömeg: 15 ml

Származási hely: Németország
(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)


0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP