Indra nappali krém

>> 2010. április 7., szerda

Előnyök:
Natúrkozmetikum. A krém finoman hidratálja és óvja az arcbőrt az egész nap folyamán.

Egyéb hatások:
Nappali frissítő krém, amely az avokádó és mandulaolaj tartalmával a bőrnek természetes és ápolt külsőt kölcsönöz. A Shea vaj regenerálja a bőrt és segít, hogy visszanyerje a rugalmasságát. Az Aqua Balance 24 segít a bőr hidratálását biztosítani anélkül, hogy zsíros arcbőr érzését keltené. Fáradt és sérült bőr esetén a krémnek nyugtató tulajdonsága van.

Használat:
Naponta kenje száraz, tiszta bőrre és finoman masszírozza.

Várt eredmények:
Nappali üdítő krém, a bőr könnyen beszívja. A bőrt selymessé teszi és hidratálja.

Összetevők:
Víz, Caprilenic - Kapril trigliceridek, szőlőszemekből kivont olaj, glicerin, cetearyl alkohol, Persea Gratissima olaj, gliceril - sztearát, jojoba olaj, mandulaolaj, Persea Gratissima olaj, mely nem használható szappan készítésére, nátrium-citrát, pálmasav, sztearinsav, protein hidrolizált tejből, Shea-fa olaj, E-vitamin, guar gum, nátrium-hialuronát, parfüm, limonele, fahéj alfa-hexil, linalol, benzil-benzoát, pálmafából kivont hidrogenált glicerid-citrát, xantán-gumi, citromsav, fenoxietanol, benzil-alkohol, kálium-szorbát

Tanácsok és figyelmeztetés:
Optimális eredmény érdekében a krémet a nyakra is használja a dekoltázs részén.

Nettó tömeg: 50 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP