Indra testbalzsam, masszázsolaj

>> 2010. április 7., szerda

Előnyök:
Natúrkozmetikum. A testolaj táplálja a száraz bőrt, nyugtatja és ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

Egyéb hatások:
A termék tartalmaz vadrózsa olajat, homoktövist, olajbogyót, jojobát és mandulát, amely a száraz és érzékeny bőrt is ápolja, használata után a bőr selymes, kellemes tapintatú marad. Tökéletes választás a bőr védelmére, vagy masszázsnak. A rózsák diszkrét parfümje belengi a testet és lelket, míg az olaj nagyon tápláló. A mandulakivonat nagyon jó hatással van a repedésekre, míg a jojoba egy kitűnő emoliens.

Használat:
Tápláló olaj, finoman kenjük a bőrre. Nyugtató, ápoló vagy masszázs céljából.

Várt eredmények:
Az olaj használata után a bőr finom, csillogó és ruganyos lesz. Az szaglóérzékünket légies és nagyon kellemes illattal kényezteti el.
Összetevők:
Szőlőmag-olaj, szójaolaj, Caprilenic - Kapril trigliceridek, vadrózsabogyó-olaj, mandulaolaj, olajbogyó-olaj, jojoba olaj, homoktövis-olaj, pálmafából kivont hidrogenált glicerid-citrát, E-vitamin, benzil-benzoát, benzil-szalicilát, citrál, citronellol, geraniol, limonene, linalol.


Tanácsok és figyelmeztetés:
Az olaj megfelelő minden bőrtípusra. Tegyen kisebb mennyiséget a tenyerébe, hagyja, hogy átvegye tenyere hőmérsékletét, majd kenje egyenletesen a bőrre. Jobb effektus elérése érdekébe kenje nedves bőrre.

Nettó tömeg: 150 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP