Kräuter BIO csalán sampon

>> 2010. április 11., vasárnap

Előnyök:
Korpásodás elleni BIO Kräuter növények kivonatú samponnak a Ph-a semleges és ajánlatos a zsíros haj gyakori mosáshoz.

Egyéb hatások:
A BIO összetevőkben gazdag tartalom, mint például: a csalán, citromfű, menta és citrom gyengéden tisztítja a hajat és megadja a hajszálnak az optimális ellátást. Tonikus hatása van a fejbőrre. A BIO csalán kivonat táplálja a hajat és a faggyú mirigy működését normalizálja, miközben a citrom kivonat javítja a keringést. Az eredmény: nagy terjedelmű és rugalmas haj.

Használat:
A nedves hajra kell alkalmazni, könnyen masszírozni kell, majd öblítsük le sok vízzel. Minden második napon kell használni vagy egyedi igények szerint. Tartsa elzárva gyermekektől. 5-35°C közötti hőmérsékleten kell tartani.

Várt eredmények:
A mosás utáni azonnal frissesség érzése és csökkenti a fejbőrt viszketegséget. Haja könnyebb megfésülni. A hajszál megújulása egy hónap használat után történik.

Összetevők:
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, BIO Urtica Dioica Extract*, BIO Cymbopogon Schoenanthus Extract*, BIO Melissa Officinalis Extract*, BIO Mentha Viridis Extract*, Parfum, Limonene, Benzyl Alcohol, Polyquaternium-7, Dimethicone Propyl PG-Betaine, Citric Acid, Glucose, Alcohol Denat., Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Gyakori használata ajánlott a zsíros haj számára.

Nettó tömeg: 500 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP