Kräuter folyékony szappan BIO növényekből

>> 2010. április 10., szombat

Előnyök:
Kamilla virágból és BIO körömvirágból álló szappan, amely mély nyugtató és a bőr megújuló tulajdonságokkal bír. Egy rendkívüli kedvező szerepe van a száraz vagy érzékeny bőrre.

Egyéb hatások:
A BIO körömvirág kivonat nyugtatja és a bőrgyulladás ellen hat, ugyanakkor fertőtlenítő és regeneráló. BIO kamilla kivonatnak is gyulladásgátló hatással rendelkezik és az érzékeny bőrt finoman ápolja. A kamilla fenntartja a folyadék-egyensúlyt, miközben a szennyest eltávolítja a citromban levő tisztítószer segítségével. A szappanban levő anyagok zsenge hatása lehetővé teszi az alkalmazását a nemi szervek területén is.

Várt eredmények:
A szappan sok habot teremt és megtisztít anélkül, hogy megszárítaná a bőrt. A kellemes és friss illata hosszú ideig fennáll.

Összetevők:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Chamomilla Recutita Extract*, Calendula Officinalis Extract*, Parfum, Glycol Distearate, Laureth-4, Formic Acid, Alcohol Denat., Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 19140 *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A szappan ajánlatos a gyakori használathoz a száraz, érzékeny és zsíros tipusú bőr számára.

Nettó tömeg: 500 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP