Kräuter hajmaszk BIO olívaolajjal

>> 2010. április 11., vasárnap

Előnyök:
Ideális a vékony, tönkrement és érzékeny haj számára.

Egyéb hatások:
A különleges összetevők: mint az olívaolaj és az argánolaj, amelyek ellenőrzött biológiai környezetből származnak, táplálják a hajszálat a gyökértől egészen hosszán, erőt és ragyogást nyújtva a hajszálnak. A haj puhává válik és könnyen fésülhető. Az argánolaj gazdag telítetlen zsírsavakban, és hajápoló, miközben továbbra is bársonyosnak hagyja, gazdag antioxidánsokban, támogatja az új sejtek képződését. Az olívaolaj ragyogást ad a hajnak és serkenti a repedt hajszálak regenerálásában.

Használat:
A nedves hajra alkalmazzák (amelyet előzően megmossák) és könnyen masszírozzák. Hagyjuk néhány percig (3-5 perc), majd öblítsük le sok vízzel.

Várt eredmények:
A maszk alkalmazása után, a haj könnyebb fésülni, puha, ragyog és a hajszálak vége simábbak.

Összetevők:
Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Myristate, Olea Europaea Fruit Oil*, Argania Spinosa Oil*, Glycerin, Panthenol, Niacinamide, Hydroxyethylcellulose, Parfum, Citric Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben,C I 19140, C I 42090 *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Összeférhető bármilyen típusú bőrrel és hajjal, a gyermekek által is alkalmazható. Különös módon ajánlatos a nagyon száraz vagy leromlott hajtípusú személyeknek vagy számos kémiai folyamatok után.

Nettó tömeg: 300 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP