Kräuter korpásodás elleni szer BIO növényekkel

>> 2010. április 10., szombat

Előnyök:
BIO Kräuter növényből való korpa elleni samponnak van egy hármas hatása: megerősíti a haj szál gyökerét, tisztítja és védi a törékeny hajszálat teljes hossza mentén.

Egyéb hatások:
A különleges összetevők, mint például a csalán és a körömvirág, amelyek ellenőrzött biológikus környezetekből származnak, és a kamilla, nádlytő, cickafark, a komló és a fagyöngy aktiválják a vérkeringést a fejbőrben, megakadályozza a korpa alakulását és élénkíti a hajat. A krém a korpásodás ellen dolgozik, nyugtatja a hámló és irritáló fejbőrt okozta seborrhea, korpásodás és az allergia, visszaállítva a fejbőr természetes egyensúlyát.

Használat:
A nedves hajra kell alkalmazni és könnyen masszírozni kell. Nem igényel utólagos öblítést. Használat előtt felrázandó.Tartsa elzárva gyermekektől! 5-35 °C közötti hőmérsékleten kell tartani. Szembe ne kerüljön.

Várt eredmények:
A rendszeres és megfelelő használata megakadályozza a korpásodást, megnyugtatja a fejbőrt, megszünteti a viszketést.

Összetevők:
Aqua, Alcohol Denat., Piroctone Olamine, Betula Alba Leaf Extract, Betula Alba Juice, Urtica Dioica Extract*, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Valeriana Officinalis Rhizome/Root Extract, Humulus Lupus Extract, Viscum Album Leaf Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Panthenol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Hydroxycitronellal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Glucose, Trideceth-9, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, C I 13015, C I 15510 *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Alkalmas minden haj típusú számára, különösen a hizlalás hajlamú hajszál számára. Úgy a vizes fejbőrre alkalmazható mosás után, mint a hajszál gyökerének napi tamponálás és masszírozás által, akár hányszor szükséges.

Nettó tömeg: 500 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP