Kräuter lábápolószer BIO növényekkel

>> 2010. április 10., szombat

Előnyök:
A lábfürdő ajánlott a fáradt és duzzadt lábaknak, ezáltal hűsítő és frissesség érzést nyújtva.

Egyéb hatások:
A menta és kamilla magas szintű kivonatok miatt, amelyek kontrollált biológiai környezetből származnak, illetve az eukaliptusz, citromfű, nadálytő, a komló és a fagyöngy, a lábkrém azonnal segít pihenni a fáradt lábaknak és a bokáknak, amelyek súly és duzzadás nyomása alatt vannak alávetve, javítja a vitalitást és a fáradt és durva bőrt. Egyidejűleg csökkenti a váladék verejtékét, eltávolítja a láb kellemetlen szagát, megakadályozza a baktériumok keletkezését és a kényelem és a frissesség kellemes érzését nyújtja. Nadálytő kivonat kitűnő életadó tulajdonságai vannak, megakadályozza a baktériumok kialakulását, míg a komló felgyorsítja a regenerálási folyamatot.

Használat:
A meleg vízbe adjunk hozzá kis mennyiségű lábfürdő készítményt.

Várt eredmények:
A fürdés ideje alatt a lábak ellazulnak, és a sarkok durva bőre és a fájdalmas bőrkeményedés megpuhul, kizárva a kényelmetlenséget. Ugyanakkor, azok akik szenvednek a rossz perifériás keringés miatt, egy kellemes meleg érzést fognak észrevenni.

Összetevők:
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Mentha Piperita Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Menthol, Camphor, Eucalyptus Globulus Oil, Valeriana Officinalis Root Extract, Achillea Millefolium Extract, Viscum Album Leaf Extract, Humulus Lupulus Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Glycol Distearate, Citric Acid, Parfum, Glycerin, Laureth-4, Formic Acid, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Limonene, Benzyl Alcohol, Alcohol Denat., Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 13015, CI 15510, CI 42090 *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlatos a mindennapi esti fürdés után. Hozzáadunk egy kupaknyit az 5 liter meleg vízhez, megfürösztjük a lábakat 15-20 percen keresztül.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP