Kräuter lábkrém karbamiddal és BIO növényekkel

>> 2010. április 8., csütörtök

Előnyök:
A láb számára való húgysavat tartalmazó krémet kifejezetten a nagyon száraz, repedezett, megvastagodott és duzzadt tendenciájú bőr számára állították össze.

Egyéb hatások:
A krém összetételében szereplő vegyi húgysav serkenti a vérkeringést, elkerülve ezzel a csúnya repedéseket, amely a bőr felső réteg szárítása miatt keletkezne. A kontrollált biológiai környezetből származó mandula olaj és az éjszakai fény közötti különleges kombináció felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, élékíti a bőr megújulását, fertőtlenítve és megnyugtatva a gyulladásokat. Ajánlatos a mindennapi használata bármilyen típusú bőr számára. Az összetételben szereplő nagyon lágyító mandulaolaj miatt, a hatóanyagok szállítva vannak a bőr legmélyebb rétegeihez. Borsmenta és a kámfor kivonat szagtalanítja a lábat és szabályozza az izzadást.

Használat:
Masszírozni kell a lábbőrt este lefekvés előtt.

Várt eredmények:
A rendszeres használata megpuhítja a tyúkszemeket és kisimítja a száraz bőrt. Könnyű lábak érzése.

Összetevők:
Aqua, Glyceryl Stearate Se, Isopropylmyristate, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Oenathera Biennis Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Allantoin , Rosmarinus Officinalis Extract, Menthol, Camphor, Limonene, Alcohol denat., Disodium Edta, Sodium Carbomer, Phenoxzethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben. *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlatos a napi használathoz, bármilyen bőr típusú számára. Az esti lábmosás után alkalmazható.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP