Kräuter lábkrém szőlővel és BIO növényekkel

>> 2010. április 8., csütörtök

Előnyök:
A szőlőlevélből és növényekből eredő krém ajánlatos a láb különleges ápolásához.

Egyéb hatások:
A krém javasolt a perifériás keringés javítására, a bőr megújulására, begyógyítás a kis sebeket és töréseket, a bőrt hidratálva és védve maradva. Az olívaolaj kivonatok, az éjszakai virág olajok, amely biológiai kontrollált biológiai környezetből erednek, illetve a szőlő és a gesztenye kivonatok, védi a lábakat, szabályozza az izzadást, megakadályozza a mikózisok kialakulását és a fejlődését fertőtlenítve a láb területet. Ezen kívül, aktiválja a vérkeringést és helyreállítja sejtek hidratálási szintet. Nyugtató hatása van és tisztít. A gesztenye kivonat az izmokat és az ereket erősíti. A bőr sima, rugalmas és hajlékony lesz.

Használat:
Könnyű masszázs által kell alkalmazni. Gyermekektől távol tartandó! 5-35 °C közötti hőmérsékleten kell tartani - Szembe ne kerüljön.

Várt eredmények:
A krém alkalmazása nyugtató és frissítő hatással van a fáradt lábak fölé. A száraz felhám részek simává és bársonyossá válnak és a kellemetlen szagok eltűnnek.

Összetevők:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride , Glyceryl Stearate SE, Glycerin , Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Oenothera Biennis Oil *, Olea Europaea Fruit Oil *, Vitis Vinifera Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Panthenol, Sorbitol, Lactic Acid, Sodium Carbomer , Propylene Glycol, Parfum, Disodium EDTA, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, C I 16255. *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlott a napi masszázs minden bőrtípus számára, miután a lábakat előzően megtisztították. Az eredményes hatása érdekében, ajánlatos, hogy a terméket lefekvés előtt legyen alkalmazva.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP