Kräuter masszázs testápolószer erdei fenyővel és bionövényekkel

>> 2010. április 8., csütörtök

Előnyök:
A masszázshoz való krém enyhíti az izmok fáradtság érzését és egy nagy jó gyógyító és fertőtlenítő.

Egyéb hatások:
A hegyi arnikából és eukaliptuszból való magas szintű kivonatokban gazdag, amelyek ellenőrzött biológikus környezetekből származnak, illetve az erdeifenyő kivonatokban gazdag, a krém elősegíti az izmok ellazulását erőfeszítés után, eredményezve egy kellemes, lágy, hűsítő érzést. Az arnika egy nagyon jó működő balzsam, amely a helyi vérkeringést aktiválja, míg az eukaliptusz egy kiváló görcsszüntető. Az fenyő kivonat javítja a perifériás vérkeringést, megszüntetve a hideg láb érzést.

Használat:
A tiszta bőrre kell kenni és finoman masszírozni kell, amíg teljesen felszívódik.

Várt eredmények:
E testápolóval való masszírozás után egy különleges tónus állapot érződik, az izmok és ízületi védelme és rugalmassága.

Összetevők:
Aqua, Alcohol denat., Propylene Glicol, Peg-40 Hydrogeneted Castor Oil, BIO Mentha Piperita Leaf Extract *, BIO Vinis Vinifera Leaf Extract *, BIO Eucalyptus Globulus Extract *, BIO Panax Ginseng Extract *, Aesculus Hippocasranum Extract , Chamomilla Recututa Extract , Mellissa Officinalis Extract , Achilea Milleflium Extract, Humulus Lupus Extract, Viscum Album Leaf Extract, Valeriana Officinalis Extract, Foeniculum Vulgare Extract, Vanillyl Butyl Ether, Camphor, Sorbitol, Sodium Carboner, Trideceth-9, Glucose, Lactic Acid, C I 16255. *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlott a gyakori használatra bármilyen típusú bőrnek.

Nettó tömeg: 500 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP