Kräuter narancsbőr elleni gél BIO mentával

>> 2010. április 10., szombat

Előnyök:
Cellulit elleni zselé hő hatással lokálisan hat, látható módon csökkentve a narancshéj megjelenése, ösztönözve a mikro-vérkeringést és erősíti az izmokat.

Egyéb hatások:
A zselének intenzív hatása van, csökkenti a felesleges víz mennyiséget, ezáltal lehetővé teszi a méreganyagok eltávolítását és láthatóan csökkenti zsír felgyülemlését a bőr alatt. A kontrollált biológiai környezetből származó borsmenta és rozmaring közötti különleges kombináció fokozza a sejtek megújulását, csökkenti a hajszálerek törékenységét, javítja a textúrát, simítja és frissíti a bőrt. Serkenti a periferiális vérkeringést, rugalmasságot és hajlékonyságot nyújtva neki. Ajánlatos a mindennapi használata bármilyen típusú bőr számára.
Használat:
A zselét naponta kell alkalmazni - reggel és este -, a problémás területekre, és többnyire kör alakú masszírozásokkal. Ajánlott minden bőrtípusnak. A kezelés teljes időtartama alatt ajánlott a napi legalább 2,5 liter víznek a fogyasztása.

Várt eredmények:
Az alkalmazás pillanatában enyhe hűtési érzése keltődik. Egy pár pillanatokon belül, a hőaktív hatása miatt, a krémnek erős felmelegítési hatása van. Lehetséges, hogy az adott hely ideiglenesen megpirosodjon.

Összetevők:
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene , Dimethicone, Carnitine, Caffeine , Mentha Piperitha Extract *, Rosmarinus Officinalis Extract*, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Vanillyl Butyl Ether, Alcoohol Denat ., Citral, Geraniol, Linalool, Limonene, Trideceth- 10, Phenoxyethanol. *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlatos a mindennapi használata bármilyen típusú bőr számára. Optimális eredményekért ajánlatos, hogy ezzel a zselével végzett masszázs társítva legyen fizikai mozgással és egyensúlyozott táplálkozással.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP