Kräuter testápoló krém mormota olajjal és BIO növényekkel

>> 2010. április 8., csütörtök

Előnyök:
A krém híres a következők gazdag tartalomban: a természetes glükokortikoid kortizolban és a mormota olajban, ami egy jó gyógyszer a gyulladás és izom-és ízületi, reuma hatékony hatása ellen.

Egyéb hatások:
A kontrollált biológiai környezetből származó mandula olaj, jojoba olaj és a rozmaring közötti különleges kombináció segít a sejtek újraképződésébe, a textúra javításába, a bőr simításához és felfrissítéséhez. A test számára marmotaolajjal való krém ajánlott a következőknek: fáradt nyak, gerinc, váll, a karok és a lábak ízületi-, izom-összehúzódások, arthrozis, reuma, porckorong-elváltozás, ízületi és bőr gyulladás. Használat után a masszírozott hely rugékonnyá válik, bekapcsolva a vérkeringést. Az összetételben szereplő fenyő kivonat ellenállóképesség serkentő, míg az A és B vitaminokban és ásványokban gazdag mandula olajnak bőr revitalizáló szerepe van.

Használat:
A bőrt masszírozni kell naponta 2-szer reggel és este lefekvés előtt, amíg a krém beszivárog a bőrbe. Három hetes használat után egy hetes szünetet kell tartani. Kerülje a szemet, a sebbel, sérülésekkel, nyálkahártyával ellátott területeket, Ha allergiás tünetek jelennek meg, megszakítják az alkalmazását. Nem ajánlott a csecsemők és a gyermekek számára.

Várt eredmények:
Egy pár napon belül, érezni fogja reumatikus fájdalmak elleni jótékony hatását. Még az első alkalmazástól, a bőr simává válik és egy egészséges ragyogást kap.

Összetevők:
Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Marmota oil, Pronus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Pinus Pumilio Oil, Panyhenol, Dimethicone, Menyhol, Camphor, Disodium EDTA, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparanen, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben. *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlatos a mindennapi használata bármilyen bőr típusú számára.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP