Kräuter testfrissítő gél BIO növényekből

>> 2010. április 7., szerda

Előnyök:
Frissítő test zselének hűsítő hatása van, megerősítve és javítva a vérkeringést.

Egyéb hatások:
A különleges összetevők, mint például a menta, eukaliptusz és rozmaring kivonatok, amelyek ellenőrzött biológikus környezetekből származnak, hozzájárulnak a sérült szövetek helyreállításához, nyugtatja és hidratálja a bőrt segítve, hogy visszanyerje a természetes hajlékonyságát és megadva neki azt a bársonyos megjelenést és egészséget. A menta és az eukaliptusz mint gyulladáscsökkentőként, fertőtlenítőként és fájdalomcsillapítóként hat, elősegítve a vérkeringést. A rozmaring kivonat pszichikai nyugtató és erősítő. Hatékony a meghűlés kezelésében és a láz csillapításában.

Használat:
A tiszta bőrre kell kenni és finoman masszírozni kell, amíg teljesen felszívódik.

Várt eredmények:
A zselé alkalmazása az izmok lazító azonnali hatására vezet és az általános állapot felüdüléséhez. Hűsítő érzés.

Összetevők:
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentha Piperita Leaf Extract *, Eucalyptus Globulus Extract*, Rosmarinus Officinalis Extract *, Mentha Arvensis Oil , Aesulus Hipocastanum Seed Extract, Arnica Montana Flower Extract, Menthol, Camphor, Sodium Carbomer, Lactic Acid, Linalool, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C I 19140, C I 42090 *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlott mindennapi használatra, normál bőr számára. A mellre alkalmazott masszírozás által, csökkenti a gyulladásokat és a légzőszervi váladékokat.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)



0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP