Kräuter testkrém BIO Shea vajjal

>> 2010. április 8., csütörtök

Előnyök:
Testápoló krém BIO Kräuter Shea-vajjal ideális úgy a száraz mint a normális bőrnek a hidratálás különleges minősége miatt, megvédve a bőrt a külső káros tényezőktől.

Egyéb hatások:
A különleges összetevők, mint például az árgánolajnak és mandula olaj, amelyek ellenőrzött biológikus környezetekből származnak, illetve a Shea vaj ismert a különleges minőségű párásító, védelem és nyugtatő hatás miatt. Segíti a bőrt visszanyerni a természetes hajlékonyságát és egészségét, megadva neki egy bársonyos megjelenést. Az argan kivonat rendkívül gazdag telítetlen zsírsavban és ápolja az érzékeny és igényes bőrt, így sima és bársonyos lesz, antioxidánsokban gazdag, támogatja az új sejtek képződését. A mandula olajat használták már a legrégebbi időkből a test és arc bőr masszírozáshoz, könnyen felszívódik a bőr által, és egy kiváló lágyító, tápanyag, így a bőr sugárzó, lágy és gyönyörű lesz masszázs után. Ez egy jó kenőanyag, a bőr gyulladás ellen működik. A shea vaj védi a bőrt UV sugarak ellen és a külső káros tényezőktől, megakadályozza a ráncok képződését és megnyugtatja az irritált bőrt.

Használat:
A tiszta bőrre kell kenni és finoman masszírozni kell, amíg teljesen felszívódik. Szembe ne kerüljön. Gyermekektől távol tartandó!

Várt eredmények:
Rögtön a krém alkalmazása után a bőr puhává, simává válik és megadja az egészséges ragyogást. Az irritált bőr esetén, a krém alkalmazása csökkenti a kényelmetlenséget, megnyugtatván azt.

Összetevők:
Aqua, Caprylic/Capric triglyceride, Glyceryl stearate se, Butyrospermum parkii butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl myristate, BIO Argania spinosa oil*, BIO Prunus amygdalus dulcis oil*, Panthenol, Demethicone, Parfum, Sodium carbomer, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben.*az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlatos minden bőrtípus számára, különösen a száraz típusú bőrnek.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP