Life Impulse BIO táplálékkiegészítő Noni kivonattal - férfiak részére

>> 2010. április 2., péntek



Előnyök: Elősegíti a szív egészségének megőrzését, a prosztata és húgyúti panaszok kezelését, javítja a memóriát, leküzdi az álmatlanságot, növeli az energiaszintet és felgyorsítja az emésztést.
Egyéb hatások:
A férfiaknak készített Noni kivonatot tartalmazó táplálékkiegészítő biztosítja a szükséges táplálkozást annak érdekében, hogy a szervezetben levő sejtek jobb működésének növelését segítse. Nagyon erős természetes vágyserkentő növényt tartalmaz és olyan növénykivonatokat, melyek a férfiak prosztata szintjén létező panaszait enyhítik. Kizárólagos összetétele a szervezetet egészségesen tartja mind belsőleg, mind külsőleg. A noni gyümölcslé magas szintű antioxidánsokat tartalmaz, melyek életbevágó szereppel rendelkeznek az öregedést okozó szabad gyökökkel vívott harcban. Elősegíti a szellemi és testi fáradság legyőzését úgy, hogy a központi idegrendszert stimulálja. Az amerikai Ginseng hozzájárul a stressz csökkentéséhez, a fáradtsággal és gyakori megbetegedésekkel, pl. a meghűléssel szembeni ellenállóképesség növeléséhez.

Nettó tömeg: 946 ml

Várt eredmények: Rendszeres fogyasztása hozzájárul az energiabehozatal növeléséhez az egész szervezet szintjén. Ugyanakkor megemeli a stresszel szembeni ellenállóképességet.

Összetevők: Organikus kivonat Noni gyümölcsből, Eurycoma Longifolia Jack, Maca, Saw Pelmetto, C-Vitamin, American Ginseng, likopén, Nlacln, Horny Goatweed, Asparagus racemosa, B15-Vitamin, Cink, B6-Vitamin, Riboflavin(B2), Thiamin(B1), B12-Vitamin.

Származási hely: U.S.A.
Felhasználás: Napi 2 kanál fogyasztandó, lehetőleg reggel éhgyomorra. A termék fogyasztása 18 éven felüli férfiak számára ajánlott.

Tanusítványok: Vegetarian, Kosher

Tanácsok és figyelmeztetés:
A termék nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos közbelépését. 18 év alatti személyek ne fogyasszák!

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP