Life Impulse BIO táplálékkiegészítő ízületeknek

>> 2010. április 2., péntek



Előnyök: Az ízületek egészségének készített Life Impulse BIO táplálékkiegészítő az ízületi porcok tevékenységének és fiziológiai felépítésének szükséges anyagok optimális tartalmát biztosítja; hozzájárul az ízületek mozgékonyságának javításához; hatékony a végtagokat és hátgerincet érintő ízületi megbetegedések korai tüneteinek enyhítésében.

Egyéb hatások:
Segít a csontritkulás által okozott fájdalmak eltávolításában, az ízületi fájdalmak csökkenésében és az ízületek közötti tér fenntartásában, az ízületek kenésének növelésében, a porc javításának stimulálásában, a porcot tönkretevő enzimek gátlásában, az ízületi gyulladás eltávolításában. A glükózamin-szulfátokat és a kondroitin-szulfátokat az osteoarthritises betegek esetében alkalmazzák az ízületi fájdalmak enyhítésére. A glükózamin-szulfátok és a kondroitin-szulfátok csökkenthetik az osteoarthritis által okozott fájdalmat és javíthatják az ízület teljesítményeit.

Használat:
Napi két kanál ajánlott, éhgyomorra, legetőleg reggel.

Várt eredmények:
A táplálékkiegészítő fogyasztása rövid időn belül az ízületi fájdalmak csökkenéséhez, la porcok szintjén levő sebek javításához és jobb mozgékonysághoz vezet.

Nettó tömeg: 946 ml

Összetevők:
Kondroitin, Glükózamin,C-Vitamin, likopén, Mezei zsurló kivonat, Kollagén, B3-Vitamin, B5-Vitamin, Cink, D3-Vitamin, B2-Vitamin, B6-Vitamin, B1-Vitamin, A-Vitamin, B12-Vitamin

Származási hely: U.S.A.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A lehető legjobb eredények elérésére kerülni kell az ízületek túlfeszítését és kontrollálni kell a testsúlyt, figyelembe véve azon tényt, hogy a kövérség komoly kockázati tényező az ízületek egészsége szempontjából

Tanusítványok: Vegetarian, Kosher

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP