Life Impulse BIO táplálékkiegészítő Goji bogyó kivonattal (Goji juice)

>> 2010. április 2., péntek



Előnyök: Elősegíti az immunrendszer fejlődését, hozzájárul a memória és a szexuális funkciók javításához. „A narancsbőrt pusztító” és „az energiával feltöltő gyümölcs” – csak néhány dolog, ami a Goji gyümölcsöt jellemzi.

Egyéb hatások:
Mivel a Goji kivonatot tartalmazó Life Impulse BIO táplálékkiegészítő egy változatos anyagokból álló keverék, ezért minden egyes összetevője jótékony hatások sokaságát nyújtja. A Goji gyümölcslé nagyon erős antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek a korai öregedés megelőzésében, fejlesztik az immunrendszert, elősegítik a vér nyomásának jó állapotban való megőrzését a memória funkcióinak és a szexuális funkciók javítását. Ugyancsak elősegítik a vérben a cukor normális szinten való fenntartását és csökkenthetik a koleszterint. Hozzájárulnak az álmatlanság legyőzéséhez és javítják az alvás minőségét. Hagyományos módon használják mint rák elleni kezelést. Az alma és a sűrűsített almalé fogyasztása, kiegyensúlyozott étrenddel együtt, megvédheti az agyat a stressz oxidáló hatásaitól. A sűrűsített körtelé segít a rák megjelenés kockázatának csökkentésében, dietetikus rostokban, C-vitaminban gazdag forrás, és csökkentheti a szívkoszorúér-betegséget.

Várt eredmények:
Rendszeres fogyasztása lényegesen javítja a szexuális életet és életkedvet nyújt. Ugyanakkor növeli az alvás minőségét, azt pihentetőbbé teszi.

Összetevők:
Kivonatok Goji gyümölcsből, Almából, Körtéből

Nettó tömeg: 946 ml

Tanusítványok: Vegetarian, Kosher

Származási hely: U.S.A.
Felhasználás: 12 éves kortól kezdve napi 2 kanál ajánlott. Lehetőleg reggel éhgyomorra fogyasztandó. A javasolt napi adagot ne lépje túl.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A termék nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos közbelépését. 18 év alatti személyek ne fogyasszák!

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP