Life Impulse fogyást elősegítő táplálékkiegészítő

>> 2010. április 2., péntek



Előnyök: A fogyást elősegítő BIO gyümölcslé méregtelenítő folyadékon és a kilogrammok elvesztésén alapuló terv, mely megengedi önnek, hogy csak néhány nap alatt csökkentse testsúlyát. Enyhíti az éhségérzetet és elveszi az étvágyat, növeli az energiát.

Egyéb hatások:
A fogyást elősegítő Life Impulse BIO táplálékkiegészítő az organikusan tanúsított Yumberry gyümölcslé, Hoodia, Baobab és Fucopure rendkívüli keveréke, egy valódi vitamin, ásvány és antioxidáns koktél. A Yumberry egy, sok évszázadon át szedett szubtrópusi gyümölcs Ázsiában. A Yumberry magas antioxidáns tartalmának és nagy vitamin és ásvány tartalmának köszönhetően nagyon kedvelt gyümölcs. A Yumberry az OPC (oligomeric proanthocyanidins) természetes forrása, mely a szabad gyökökkel harcoló, legerősebb antioxidáns csoportok közé tartozik. A Hoodia kivonat az agy szintjén hat, csökkentve az étvágyat, mialatt a Baobab egy nagyon fontos C-vitamin forrás, mely az imunrendszert támogatja.

Várt eredmények:
A táplálékkiegészítő fogyasztása csak néhány nap alatt a kilogrammok csökkenéséhez vezet. Úgyszintén megfigyelhető, hogy a szervezet több energiával rendelkezik, a bőr pedig finomabb és rugalmasabb.

Összetevők:
Yumberry gyümölcslé organikusan tanúsítva Myrica Rubra friss gyümölcsből, háromszor szűrt vízből, Hoodia Gordonii, Baobab, FucoPure™ és kálium-szorbát (a frissesség megőrzése érdekében van hozzáadva).

Nettó tömeg: 946 ml

Származási hely: USA
Felhasználás: 1-2 kanállal fogyasztandó körülbelül 30 perccel a reggeli, ebéd és vacsora előtt. Használat előtt felrázandó. Vízzel vagy gyümölcslével úgyszintén keverhető.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Kiváló eredmények elérése érdekében ajánlott a termék fogyasztásávak egyidőben egy kalóriákban szegény diéta tartása és rendszeres fizikai tevékenység űzése.

Tanusítványok: Vegetarian, Kosher

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP