Egészséges, bio ganoderma kávé

>> 2010. március 29., hétfő

Coffee for Life Ganoderma




Egészséges kávé...

Most lehetőségük vanarra, hogy a nap bármely szakaszában élvezhessenek egy csésze tökéletes kávét. A Life Care, annak érdekében, hogy a minoséget az élvezettel összekapcsolja,saját termékcsaládját egy új kávécsoporttal bővítette, a Coffee for life Ganoderma kávékkal.



Coffee for life Ganoderma egy prémium brand, amely egy egyedi kávé összeállítást nyújt. A Coffee for life Ganoderma termékek páratlan íze annak köszönhető, hogy minden egyes kávé kizárólag olyan természetbarát termékből készül, ami hagyományos módon van begyűjtve. Az Arabica kávé Ganoderma gomba kivonattal való vegyítése eredményezi azt, hogy ez a fokozatosan pörkölt kávé egy erős eszpresszó összes tulajdonságával rendelkezzen.



Az erős, aromás BIO classic Ganodermakávét az Arabica kávé egy különleges keverékéből készítik, amely kizárólagosan természetbarát termékekből származik. Közepes koffeintartalommal és csökkentett savassággal rendelkezik, amelyet az összes kávéimádó örömére egyedivé varázsol a Ganoderma gomba kivonata.



A Capuccino BIO antistressz Ganoderma összetéveszthetetlen aromájú és gyorsan feloldódó koffeinmentes arabica kávé, egyedi keverék mindazok számára, akik kedvelik a kávékülönlegességeket, ugyanakkor tökéletes azok számára is, akik nem akarnak koffeint fogyasztani különösen délután és a késő esti órákban. A koffeinmentes kávé állaga és a kávéaromák finomsága mégis sértetlen marad, amely a víz segítségével történő koffeinmentes kavévá való átalakítási folyamatnak köszönhető. Az erős és tartalmas Capuccino BIO antistres Ganoderma az aromák kiváló gazdagságát nyújtja. Ugyanakkor a finom Capuccino BIO antistressz Ganodermának nyugtató hatása van.



A Coffee for life Ganoderma másik terméke a BIO antiage Ganoderma instant kávé, amely gyorsan oldódó, Reishi (Ganoderma Lucidum), Shiitake (Lentinula edodes) és Maitake (Grifola frondosa) gomba kivonattal készült, erős, jellegzetes aromájú különlegesség.




E három Coffee for life Ganoderma kávéval valamennyi kávéimádó élvezheti a kávéivás örömeit, amikor csak akarja, úgy, hogy azzal egyidőben részesülhet a Ganoderma gomba által nyújtott rendkívüli gyógyító hatásokban is.


Egészségedre!

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP