Mérgek nélkül

Biztosan nem mondok újat számodra, ha azt mondom, hogy rengeteg méreganyag ér bennünket a környezetünkből. 

Levegőből, táplálkozásunk útján, de azt talán kevesebben tudják, hogy a fürdőszobánkból is leselkedik ránk veszély. A hagyományos kozmetikumaink olyan MÉRGEZŐ anyagokat tartalmaznak, amik hosszú távon az egészség károsodását okozhatják. 

Alumíniumot tartalmazó golyós dezodoraink, habképzőt, SLS-t (sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate) tartalmazó samponjaink, tusfürdőink, kőolajszármazékokat tartalmazó arckrémeink, testápolóink használatával sokszor akaratlanul is kárt teszünk szervezetünkben. Nem beszélve a háztartási vegyszerekről (mosópor, tisztítószerek stb.)
Az interneten sok anyag kering ezekről a témákról, ha odafigyelsz arra is, hogy kívül hogyan ápolod magad, már sokat tettél az egészséged érdekében. 

A LifeCare termékek mentesek a méreganyagoktól, ezáltal remek alternatívát kínálnak arra, hogy természetes szépségünket megőrizzük. Natúrkozmetikumok, méreganyag mentes tisztító- és tisztálkodószerek nagy választéka várja a kedves vásárlókat családbarát árakon. 
Minőségi táplálékkiegészítők pedig a szervezet méregtelenítésében játszhatnak nagy segítséget. 

Read more...

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP