Vásárlás

Vásárlási tudnivalók

Hogyan vásárolhatsz terméket?
Ha vásárolni (vagy akár plusz jövedelmet is szerezni, ld. plusz pénz menüpont alatt) szeretnél, először egy regisztrációt kell elvégezned a rendszerben. A regisztráció mikéntjét a regisztráció menüpont alatt találod.
A regisztráció ingyenes. 


Rendelés esetén van egy minimális rendelési összeghatár, ez 50 euró. A termékek kiszállítása viszont teljesen ingyenes, a GLS futárcéggel történik. 
Fizetni előre kell euróban a cég Szegeden vezetett OTP-s bankszámlaszámára, ezt és az utaláshoz szükséges adatokat megtalálod a hivatalos, www.life-care.hu oldalon a bal oldali menüsávban.
A szállítási határidő általában 72-96 óra. 
A magyar ügyfélszolgálat telefonszáma: 06/21/200-1222 - szívesen állnak mindenki rendelkezésére. 

 

Read more...

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP