Life Impulse BIO táplálékkiegészítő Aloe Vera kivonattal

>> 2010. május 2., vasárnap



Előnyök:
Az Aloe Vera kivonatos Life Impulse BIO táplálékkiegészítő természetes vitamin-, aminosav-, enzim- és ásványforrás. Antoxidáns, antimikrobiális és antivirális hatásával, ezen termékben megtalálhatók a C, E vitaminok, a cink és hét Super Oxide Dismutase.

Egyéb hatások:
A biológiailag aktív Aloe növény ismert az ízületi gyulladásokkal társított, súlyos izomfájdalmak és ízületi fájdalmak csökkentéséhez való hozzájárulásának köszönhetően, és úgy is ismert mint az immunrendszer szövetségese, mely az inakkal és testi sértésekkel összekapcsolt fájdalmak ellen harcol. A biológiailag aktív Aloe mindennapi fogyasztása segíthet az ízületi gyulladások megelőzésében és csökkentésében. Az aloe lé segít a toxinok szervezetből való eltávolításában és az ízületek egészségének megőrzésében. A gasztrointesztinális panaszok esetében ajánlott: elősegíti az emésztést, a belek és a kolon egészségét. Vérkeringési és ér- és szívrendszeri szupportként használandó, mert a rendes határok között levő lipidek funkcióinak szól. Méregtelenítő anyagként működik aktív összetevőinek köszönhetően, elősegíti az immunrendszeri és légúti funkciók javulását.

Használat:
12 éves kortól kezdve napi nyolc kanál fogyasztása ajánlott, lehetőleg reggel éhgyomorra.

Várt eredmények:
Amennyiben az ajánlásoknak megfelelően van fogyasztva, megfigyelhető a bélműködés javulása és az arcbőr tisztulása. Úgyszintén az izmok és az ízületek szintjén érzett panaszokat enyhíti. Hosszabb időn át történő fogyasztása megnöveli a szervezet betegségekkel szembeni védettségét

Összetevők:
Aloe Barbadenis Miller gyümölcslé és -rost

Tanácsok és figyelmeztetés:
A táplálékkiegészítő csak 12 éves kor után fogyasztandó. Optimális eredmények elérésére ajánlott a bármilyen természetű túlzások elkerülése és egy egészséges étrend betartása.

Származási hely: USA

Nettó tömeg: 946 ml

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP