Life Impulse BIO táplálékkiegészítő klorofill és aloe vera kivonattal

>> 2010. május 2., vasárnap

Előnyök:
A termék egy menta aromájú, emésztőrendszert tisztító, hatékony formulát jelent. Ezen táplálékkiegészítő egyedülálló klorofill és aloe vera keverékét tartalmazza, mely segít az emésztésben és a szervezet méregtelenítésében.

Egyéb hatások:
Ezen táplálékkiegészítőben megtalálhatjuk a klorofill és az aloe vera hagyományos jótékony hatásait. A lucerna leveleiből kivont természetes klorofill tartalmának köszönhetően, hozzájárul az emésztési folyamathoz. A lucerna nagyon nagy mennyiségű, emésztést stimuláló enzimet tartalmaz. Higiénikus és a szervezet nagyon jól tűri.

Használat:
Használat előtt könnyedén felrázandó. Ajánlott napi adag: egy kanállal, lehetőleg reggel. Vízzel vagy gyümölcslével keverhető.

Várt eredmények:
Fogyasztása után rögtön megfigyelhető az emésztés javulása. A szájüreg szintjén a kellemetlen szájszag eltűnik, a bélrendszerre dezodoráló szereppel ható klorofillnek köszönhetően. Édes és finom ízzel rendelkezik természetes módon. A táplálékkiegészítő könnyen lenyelhető és gyorsan felszívódik a szervezetben.

Összetevők:
Háromszor szűrt víz, növényi glicerin, természetes menta aroma, nátrium-benzoát és kálium-szorbát a frissesség megőrzésére.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A termék nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos közbelépését.

Nettó tömeg: 473 ml

Származási hely: USA

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP