BIO PHYTO 30 Aqua Bio pH-érték kiegyensúlyozó szérum

>> 2010. április 16., péntek

Előnyök:
Energiát, vitalitást, csillogást ad a fáradt bőrnek.

Használat:
Az előzőleg megtisztított arcra és dekoltázsra dörzsöljük, körkörös emelkedő mozgással, a bőrben való teljes felszívódásig.

Egyéb hatások:
Az E vitamin, gránátalma, guava, hibiszkusz és indiai olaj tápláló, hatékony és védelmező képlete, valamint egy nagyon hatékony bioflavonoidokból álló öregedés-gátló újítás révén optimális módon felfrissíti a fáradt és csillogásmentes bőrt. 30 éves kor fölötti nőknek ajánlott.

Nettó tömeg: 30 ml

Származási hely: Németország

Tanusítvány: BDIH

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP