BioHAUS bútorápoló oldat

>> 2010. április 5., hétfő

Előnyök:
Bútorápoló oldat BioHAUS védi és ápolja a sötét színű bútort, ásványi és növényi olajoknak és könnyű tenzidáknak illetve könnyű feloldóknak köszönhetően.

Egyéb hatások:
Ez az oldat táplálja és ápolja a fát a használati nyomok és karcolások ellen. A narancs illat frissítő hatása van.

Használat:
A bútorápoló oldatot BioHAUS hígítatlanul alkalmazza egy száraz, foszló nélküli törlőrongyra és tisztítsa a bútort. Ha szükséges utólagosan fényesítse.

Várt eredmények:
Az oldat hatékonyan tisztítja a bútoron levő foltokat és a port és ugyanakkor megelőzi a por finom részecskéknek lerakódását hosszabb ideig mint a hagyományos oldatok. A narancs kellemes illat egy friss levegőt nyújt a szobának.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A port csak az előzetes felszívás után történik és mindig a felső polcokkal kezdjük. Ajánlatos a pamacs használata kerülése, mivel megkarcolhatják a bútort és megtarthatják a port.

Összetevők:
5% non ionikus tenzidák és amfótérek, polikarboxilátok. Kálium- és nátrium hidroxidot tartalmaz.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország
(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP