Indra ajakápoló balzsam

>> 2010. április 7., szerda

Előnyök:
Natúrkozmetikum. Hidratálja és selymessé teszi az ajkakat már első használatkor ragyogást kölcsönözvén az ajkaknak.

Egyéb hatások:
Az Indra ajakápoló balzsam sáfrányos imolát, olajbogyó olajat tartalmaz és különlegesen az ajkak magas fokú ápolására lett kifejlesztve. Az olajbogyó olaj hidratál és segít az ajkak optimális ruganyosságának az eléréséhez. Nem tartalmaz parfümöt, és szintetikus színezéket. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használat:
Az ajakra vékony rétegben, ahányszor szükséges.

Várt eredmények:
A balzsam meggyógyítja a repedt ajkakat és megvédi őket a külső behatásoktól (napsugár, hideg).

Összetevők:
Szőlőmag-olaj, szójaolaj, Caprilenic - Kapril trigliceridek, vadrózsa-olaj, mandulaolaj, olajbogyó-olaj, jojoba olaj, homoktövis-olaj, pálmafából kivont hidrogenált glicerid-citrát, E-vitamin, benzil-benzoát, benzil-szalicilát, citrál, citronellol, geraniol, limonene, linalol.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Az ajkak kiszáradásának megelőzésére fogyasszon megfelelő mennyiségű vizet.

Nettó tömeg: 4,8 gramm

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP