Indra sampon roncsolt hajra

>> 2010. április 5., hétfőElőnyök:

Natúrkozmetikum. A roncsolt hajnak volument és erőt biztosít a gyökértől a végéig.

Egyéb hatások:
A levendula és aloe vera kombináció különleges ápolást biztosít az élettelen hajnak, míg a homoktövis megvédi a hajat a külső tényezők hatása ellen. Mélyebb rétegeiben is táplálja a hajszálat, így a haj könnyebben fésülhető, puhább és egészségesebb lesz.

Használat:
A sampont tegye egyenletesen a nedves hajra, maszírozza a teljes felületet, majd végül öblögesse le.

Várt eredmények:
Lesimítja a szerteágazó hajszálakat és táplálja a szétvált hajszálvégeket, így a haj szép és selymes lesz. Finom, kellemes parfüm illatú.

Összetevők:
Víz, nátrium-glükozid, 3-amino-N-alkáli kókusz(carboximetil) hidroxid származék sói, N-dimethyl-1-propanaminium, betain, glicerin, xantán-gumi, parfüm, gliceril oleát, homoktövis-olaj, csipkebogyó-olaj, tenzioaktív hatóanyag, parfüm, narancsolajból kivont citromsav, benzil benzoát, citromelol, geraniol, linalol, citromsav, nátrium-benzoát.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A különleges sampon használata mellett ajánlatos legalább három hónaponta a szétvált végek levágása.

Nettó tömeg: 200 ml

Származási hely: Németország
(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP