Verveine Agrume BIO Parfüm

>> 2010. április 4., vasárnap


Előnyök:
A verbéna mindig az életörömet és a saját személlyel való megelégedést jelképezte. Ezen öröm tükrözve van egy parfümben, mely citrom és mandarin aromájú gyümölcsös felső illatjegyeket tartalmaz, melyeket vegyít annak érdekében, hogy a frissen vágott fű, jázmin és neroli aromájú friss középső illatjegyekkel és a cédrus aromájú alapillattal harmóniában legyen.

Egyéb hatások:
Erős jellemű parfüm, mely friss és csillogó citrusfélékre emlékeztető aromával rendelkezik. Az aromaterápia keretében, ezen kellemes, jókedre derítő parfüm eszményi az elalvás előtti megnyugvási és pihenési hatás elérésére. Nem tartalmaz parabéneket, vegyi fixálószereket, ftalátokat vagy színezőanyagokat.

Használat:
Tartós illat érdekében alkalmazza a csuklón és a dekoltázs környékén, rögtön fürdés után.

Összetevők:
Alkohol(82,93%), Parfüm (9,86%), Búzavirág víz (7,21%), D-limonén, Linalool, Citronellol, Citrál, Geraniol, Farnesol.

Nettó tömeg:
50 ml

Származási ország:
Franciaország

Tanusítvány: Ecocert

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP