Indra ápoló folyékony szappan

>> 2010. április 6., kedd

Előnyök:
Natúrkozmetikum. Finoman tisztítja a kéz száraz és érzékeny bőrét.

Egyéb hatások:
A frissítő gyömbért és narancsolajat tartalmazó szappan intenzíven tisztítja és ápolja a száraz, érzékeny bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. Már az első mosás után a bőr sima és selymes lesz. A szappan naponta finom narancsillatot és természetes ápolást biztosít. Nem tartalmaz parfümöt, szintetikus festőanyagokat és minden bőrfajtára használható. A kompatibilitása a bőrrel bőrgyógyászatilag ellenőrzött.

Használat:
A folyékony szappant öntse a tenyerébe, majd finoman masszírozza a bőrbe, majd öblögesse le langyos vízzel.

Várt eredmények:
A mosás után a kéz bőre tiszta és selymes lesz. Finom, parfüm illatú.

Összetevők:
Víz, kókusz glükozid, Caprilenic - Kapril trigliceridek, N-dimethyl-1-propanaminium, glicerin, xantán-gumi, olajsav monoészter glicerollal, tenzioaktív hatóanyag, száraz gyömbérből kivont illóolaj, érett narancshéjból préseléssel kivont illóolaj, parfüm, citromsav, 3,7-dimetil-2,6-octadienal, limonet, 3,7-dimetil-1,6-octadien-3-OL, nátrium-benzoát.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlatos a kezek gyakori mosása, főleg evés előtt.

Nettó tömeg: 500 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP