Orchidee Blanche BIO Parfüm

>> 2010. április 4., vasárnap


Előnyök:
A lenyűgöző és titokzatos orchidea a nőiesség és szépség jelképe. Érzékiségének ereje felszabadul ezen virágillatú parfüm édes ízével, melynek felső illatjegye kardamom és körtelevél aromájú, középső illatjegyét nőszirom alkotja és alapillata pacsuli, vanília és málna aromával rendelkezik.
Egyéb hatások:
Finom virágillatú parfüm, mely narancs, barack és málna gyümölcsaromákkal van vegyítve és az Iris Florantina könnyen púderezett illatjegyeivel. Az aromaterápia keretében, ezen kellemes, jókedvre derítő parfüm eltávolítja a stressz hatását és idegesség csökkentő sajátossággal rendelkezik. Nem tartalmaz parabéneket, vegyi fixálószereket, ftalátokat vagy színezőanyagokat.

Használat:
Tartós illat érdekében alkalmazza a csuklón és a dekoltázs környékén, rögtön fürdés után.

Összetevők:
Alkohol (82,9%), Parfüm (9,86%), Búzavirág víz (7,24%), D-limonén, Linalool, Citronellol, Eugenol, Citrál, Geraniol.

Nettó tömeg:
50 ml

Származási hely:
Franciaország

Tanusítvány:
Ecocert (Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP