BioHAUS kemence tisztító oldat

>> 2010. április 5., hétfő


Előnyök:
A kemence tisztító oldat BioHAUS hatékony a szennyeződések eltávolításában, zsírtalanító és fertőtlenítő hatása van. Nem támadja meg a rozsdamentes acélt, műanyagot, kerámiát és porcelánt.

Egyéb hatások:
Tisztítja a törmeléket a kemencéből, a sütő formákról, a konvektomátokról, a grill készülékről, a fripteuse-ről és gőz kemencékről. Tartalmaz, csak a biológiailag lebontható tenzidákat tartalmaz.

Használat:
Hígítatlanul alkalmazzák egy hideg felületre 15-30 cm távolságtól. Hagyni kell, hogy hasson, lerakódás függvényében 10-60 perc között. Tiszta vízzel kell öblíteni, az oldatot egy törlőkendővel eltávolítják. Figyelem a gumi alkatrészekhez!

Várt eredmények:
A sűrített oldat eltávolítja a nehéz szennyeződést, még a legrejtettebb helyen levő zsír foltokat is, hátra hagyva tiszta és fertőtlenített felületeket, a főzéshez alkalmas körülményeket nyújtva.
Tanácsok és figyelmeztetés:
Nem ajánlatos az alumínium felületeknek vagy az érzékeny anyagoknak. Mivel a termék sűrítmény, elegendő egy kis adag a termékből.

Összetevők:
5% non iónikus tenzidák és amfótérek, polikarboxilátok. Kálium- és nátrium hidroxidot tartalmaz.

Származási hely: Németország

Nettó tömeg: 500 ml

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP