Life Impulse BIO tabletta hajnövekedés serkentésére

>> 2010. április 2., péntekA tabletták alapjául olyan értékes BIO anyagok szolgálnak, mint a száraz élesztő és az acerola cseresznyéből nyert értékes C-vitamin, amelyek segítenek a haj egészséges növekedésében.

Kiszerelés: 120 db tabletta, 60 gramm

Egyéb hatások: A biológiai termesztésekből nyert élesztő fontos keratin mennyiséget tartalmaz (amely szükségszerű a haj és körmök egészségéhez) és kollagént (az egészséges bőr számára). Az acerola cseresznyéből kivont C-vitamin lényeges a metabolikus folyamatok esetében, elősegíti az immunrendszer megerősítését, és az általános kellemes kinézet megőrzését. Az acerola a legmagasabb természetes C-vitaminnal rendelkező gyümölcs. A tabletták vitaminokban, ásványokban és mikroelemekben gazdagok.

Várt eredmények: A BIO tabletták előírásoknak megfelelő rágása azonnali eredményhez vezet: fésülködéskor csökkentebb hajhullás, kevesebb töredezett végek és egészségesebb fény a teljes hajhosszon.

Összetevők:
BIO Sörélesztő*, BIO Acerola gyümölcspor* és flavonoidok*. * biológiailag kontrollált környezetekből származó hozzávalók

Származási ország: Németország

Használat: A tablettákat össze kell rágni. A természetes összetevői rágás közben a szájban feloldodnak a szájben levő nyálkahártya felületén. A 10 éven felüli gyerekek vagy a felnőttek esetében ajánlott maximum 10 tabletta fogyasztása, havi maximum 10 egymás után következő napon át.

Tanácsok és figyelmeztetés: A terhesség és szoptatás alatt az anyára és a csecsemőre jótékonyan hat. Fogyasztásuk ajánlott az aktív életvitel, stressz esetében, de a lábadozási időszakok esetében is.

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP