Kräuter Shea vaj

>> 2010. április 8., csütörtök

Előnyök:
A Shea vaj a száraz bőr, a vörös foltok, a bőr elszíneződése, hegek és ráncok kezelésére használják.

Egyéb hatások:
Shea vaj segít az izmok ellazulásához, intenzíven hidratálja a száraz bőrt, így megadva neki a rugalmasságot. Hozzájárul a sejtek újraképződéséhez. A vaj ajánlott a következőkhöz: száraz bőr, bőrgyulladás, pikkelysömör, bőrkiütés, égés, hámlás, irritáció, piros foltok az arcon és a testen, égési sérülések okozta nap, a finom ráncok, rovarcsípés, kicserepesedett ajkak. Sikeresen terhességi csíkok elleni küzdelemben.

Használat:
Könnyen masszírozza zuhanyozás vagy fürdés után a még levő nedves bőrt. Shea vaj olvadni kezd a testhőmérséklet miatt. Óvja az üveget a fénytől és tárolja zárt módon. 5-25 °C közötti hőmérsékleten kell tartani.

Várt eredmények:
Az alkalmazás után rögtön megnyugtatja az irritációkat és a bőrpírosodásokat és megpuhítja még a bőrhámot és nagyon repedt részeket.

Összetevők:
Shea vaj

Tanácsok és figyelmeztetés:
Bármilyen típusú bőrre alkalmazható, különösen a nagyon szárazra. A legjobb eredmény érdekében alkalmazza a terméket, miután előzőleg egy peeling-et végzett.

Nettó tömeg: 100 gramm

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP