BioHAUS BIO balzsam fehérneműknek

>> 2010. április 4., vasárnap

Előnyök:
Megvédi a szálakat a korai elavulás ellen. A ruháknak egy kellemes puhaságot és egy friss és egészséges illatot nyújt, a ruhák pedig kevésbé gyűrődtek és könnyebben vasalhatók. Különös módon könnyen lebontható.

Egyéb hatások:
BIO balzsam fehérneműknek - BioHaus gyorsan oldódik a vízben, hogy a textília puhább és kényelmesebb legyen. Egy modern öblítőszer, amely kellemes puhaságot és friss illatot nyújt a ruháknak. A balzsam kiküszöböli az elektrosztatikus feszültséget. Gyengéd, gazdaságos és biológiailag lebontható.

Használat:
Vegyítse a balzsamot a fehérnemű öbítő vízben. Ne alkalmazza egyenesen a fehérneműre. Az allergiás emberek mindig alaposan kell, hogy öblítsenek. Esetleg egy kiegészítő öblítést alkalmaznak. Gyermekektől távol tartandó!

Várt eredmények:
A BIO balzsam illatosítottá és puhává varázsolja a ruhákat. Ezért sokkal könnyebben vasalhatók.

Összetevők:
5 -15% kationikus tenzidák

Tanácsok és figyelmeztetés:
A balzsam mindenkinek ajánlatok, még az érzékeny bőrű személyeknek is.

Származási hely: Németország

Nettó tömeg: 1000 ml

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP