Kräuter gyulladáscsökkentõ gél "ördög köröm"-mel és BIO növényekkel

>> 2010. április 7., szerda

Hatásai:
A kontrollált biológiai környezetből származó eukaliptusz, ginzeng, citromfű és rozmaring közötti különleges kombináció érvényre juttatja fertőtlenítő, összehúzó és megnyugtatni hatásait, csökkenti a gyulladást, enyhíti az izmok fájdalmait és serkenti a vérkeringést. E termékkel való masszázst ajánljuk mindazoknak a betegségeknek, amelyek fájdalmat okoznak, ezáltal egy hűvös és megnyugtató érzést nyújt. Az eukaliptusz fontos orvosság ízületi gyulladás ellen, különösen amikor a a tünetek súlyosbítva vannak a hideg időjárás miatt. A ginseng élénkíti az általános állapotot és energizáló hatása van. A citromfűnek gombaellenes és fertőtlenítő hatása van. A modern tudomány kimutatta, hogy a rozmaring olajnak antiszeptikus tulajdonságai vannak, különösen hatékonynak bizonyult. Flavonoidok magas szintje miatt, a rozmaring javítja a vér áramlását perifériálisan és az agyban, elkerüli az verőérgyulladásokat, trombózisokat, az agyi szklerózist.

Várt eredmények:
A gyulladás csökkenő különleges hatással van és a fájdalmakat szinte azonnal megnyugtatja. Kellemes hűtési és lázítási érzést nyújt.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Nem ajánlatos az alkalmazása a terhes asszonyok által, vagy a szoptató anyák által, vagy a műtét előtt álló személyek által (72 órával előtt).

Nettó tömeg: 250 ml és 500 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP