BioHaus Garden trágya növényeknek

>> 2010. április 5., hétfő

NKF (Nitrotén-kálium-foszfor) alapú szerves trágya. Növényalapú szerves anyagokat tartalmaz, szobanövények, ízes növények és zöldségek számára ajánlott.

Javaslatok:
Az alkotó anyagok segítenek a gyökerek, virágok kialakításában, növelik a felszívóképességet, erősítik az immunrendszert. A termék BIO hozzávalói nem károsítják a környezetet.

Felhasználás:
Használat előtt felrázandó. Heti egy alkalommal használható márciustól április hónapig, télen pedig 2-3 hetente 1 liter vízhez használjon kb. 20 ml-t érzékenyebb növényekhez, és 40 ml-t ellenállóbb növények esetén. Egy kupak = 20 ml.

Nettó tömeg: 1 liter

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP