BIOhaus univerzális BIO mosópor

>> 2010. április 4., vasárnap

Előnyök:
Az univerzális BIO mosópor BioHAUS nagyon alkalmas a fából, műanyagból, kerámiából, üvegből, linoleumból és fémből készült összes felületek tisztítására és ápolására.

Egyéb hatások:
Hatékony, általános célú, könnyen lebontható. Ideális a víz ellenálló felületek tisztítására. Feloldja a kőlerakódásokat és nyomok nélkül tisztítja a felületeket. Sikeresen tesztelték az érzékeny bőrű és az allergiás személyekért való tesztelési független intézmény. Nem tartalmaz tartósítószert, szintetikus anyagokat, és nem irritálja a bőrt. A takarítás hatóanyagok a növényi zsírok és olajok alapján előállították, amelyek könnyen lebontható. A búza proteinje nyomon követi a kenést, jelentősen hozzájárulva a bőr tulajdonságaihoz.

Használat:
Alkalmazás előtt rázza fel a flakont! Vegyítsen 10 ml mosóport 10 l vízhez és tisztítsa a felületeket egy törlőkendővel / nyeles felmosóronggyal.

Várt eredmények:
Hatékonyan tisztítja a felületeket. Nagyon sok oldalú. Finom, friss illatszer.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlatos a felmosandó felületek nagy darabkáknak felszívása/seprése és eltávolítása.

Összetevők:
5% ióntalan tenzidák, 5-15 % aniónikus tenzidák. Az összetétel egyéb anyaga: alkohol-, búza-protein.

Nettó tömeg: 500 ml

Tanusítvány: Ecocert

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP