BioHAUS BIO fehérnemű illatosító

>> 2010. április 4., vasárnap


Előnyök:
Az illatosítószer friss illatot nyújt a fehér és színes ruháknak, alkalmazás után ezek puhábbak lesznek.

Egyéb hatások:
Az összetétel miatt, a víz keménysége bármely fokánál használható, a ruhák kézi és automata mosáshoz, 30°C és 95°C hőmérséklet között. Eukaliptusz és verbéna levél illóolajokat tartalmaz, amely enyhe citromos illatot enged. Zsenge, gazdaságos és könnyen lebomló. Az alkohol, cukros felületaktív anyagok állandósítják és megtartják az illatszer szétosztottságát.

Használat:
Használat előtt felrázandó. A mért adagot rögtön elhelyezik a fehérneműbalzsam fiókjában. Az illat intenzitása adagolástól függ. Gyenge illat: 30 ml, közepes illat: 45 ml, erős illat: 60 ml.

Várt eredmények:
BIO illatosító fehérnemű ruhákért hosszú ideig frisseséget nyújt, míg az eukaliptusz olaj és verbina közötti kombináció nagyon energizáló, bárorítja a jó kedvet.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Gyermekektől távol tartandó, tűz forrás közelében nem tartandó. A szemmel való kontaktus kerülendő. Lenyelés esetén, azonnal konzultálni kell az orvost.

Összetevők:
5% nem iónikus felületaktivok. Illatosítószerek: d-Limonen, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral

Nettó tömeg:
750 ml és 125 ml

Származási ország: Németország

Tanusítvány: Ecocert

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP