BioHAUS BIO folyékony mosópor fehérneműknek

>> 2010. április 4., vasárnap

Előnyök:
Kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságai vannak, különös mosási hatékonysága van, a foltok feloldási nagy tulajdonságról tesz szert, még 20ºC foknál. A ruhák nagyon puhák és sokkal könnyebben vasalható. Nagyon könnyen lebontható.

Szappan dió kivonat és a természetes olajok és zsírok alapú növényi szappan között kombináció a zsenge cukros felületaktívokkal, egy folyékony mosószert létesít, amelynek kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságai vannak, különös mosási hatékonysága van, a foltok feloldási nagy tulajdonságról tesz szert, még 20ºC foknál. A ruhák nagyon puhák és sokkal könnyebben vasalható. Nagyon könnyen lebontható. A mosásban került összes hatóanyagok lebonthatóak. Mivel a nátrium-sók található, a folyékony BIO mosószerek BioHAUS alkalmas valamennyi fokozatú vízkeménységnek. Ezek a sók egyidejűleg megakadályozza a már eltávolított szennyeződést, hogy visszakerüljön. A cukor termékek által erjesztett citromsav hozzájárul a vízlágyító alacsony hőmérsékleten és a pH optimális érték meghatározására.

Használat:
Alkalmazás előtt felrázandó! Ajánlatos bármilyen tipusú víz keménységhez. Kézi mosás: 10 ml az 5 l vízhez. Automata mosás: 30-75 ml. A választott töménység a víz keménységétől, illetve a fehérnemű szennyeződési fokától függ.

Várt eredmények:
A dió mosószerrel való mosás után, a ruhák tiszták, nagyon friss illatúak, könnyen vasalható, nem halványul és nem és bővül.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ezzel a mosószerrel való mosás után, a ruhák puhák, más balzsamnak a hozzáadása már nem szükséges.

Összetevők:
Szappan dió kivonat, cukor-szuraktánsok, zsír-alkohol-szulfát, borostyánkősavból kivont nátrium-sók, alkohol, növényi szappan*, benzil-alkohol, citromsav, illóolajok (verbéna, eukaliptusz)*, poliszacharidok, búza fehérjék, víz, *biológiailag ellenőrzött módon termesztett

Nettó tömeg: 1000 ml

Származási hely: Németország

Tanusítvány: Ecocert
(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP