Indra tonikum

>> 2010. április 6., kedd

Előnyök:
Natúrkozmetikum. A tonikum finoman tisztítja az arcot, eltávolítván a szennyeződéseket és a faggyú fölösleget.

Egyéb hatások:
Az arctonik Aloe Verát és rózsa kivonatot tartalmaz és a bőr tisztítására lett kifejlesztve. Az arctonik a bőrt táplálja és ápolja a használat pillanatától. Az Aqua Balance 24 segít a bőr hidratálását biztosítani, használata után a bőr selymes, kellemes tapintatú marad. Az arcbőrt megújítja, csillogó és egészséges kinézetű lesz.

Használat:
Használja naponta reggel és este miután eltávolította a sminket.
Várt eredmények:
A szesz használata az arcbőrnek frissességet és egészséges külalakot kölcsönöz.

Összetevők:
Víz, glicerin, aloe vera gél, rózsakivonat, bolgár rózsaolaj, kókuszdió glükóz, E-vitamin, parfüm, citronellol, geraniol, citromsav, fenoxietanol, benzil-alkohol, kálium-szorbát.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Tonikum arcra. Nem tartalmaz alkoholt és megfelelő minden fajta bőrre. Ne használja a szemek körül.

Nettó tömeg: 200 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP