Kräuter fürdősó BIO növényekkel

>> 2010. április 10., szombat

Előnyök:
BIO növényekből eredő só illatosítja a vizet, amely egy alapos pihenési állapotot nyújt.

Egyéb hatások:
Ásványi anyagokban gazdag: olajok, narancs kivonat és a Makadámdió biológiai olaj, a só detoxikálja a bőrt, felgyorsítja a regenerálódást és megszünteti a fáradtság érzését. A makadámdió olajat a legjobb megoldásnak tartják a kozmetikai kezelésekben amelynek célja: a hidratálást, a táplálkozás, az ásványosodás, a bőr rugalmasságának és puhaságának újratelepítése. A narancs kivonat revitalizálja a bőrt és megakadályozza a ráncok megjelenését.

Használat:
Öntsünk megközelítőleg a palacknak 30%-át a vízfürdőben. A fürdés időtartama: 15-20 perc körülbelül 37°C fokos víznél. Gyermekektől távol tartandó, a termék fogyasztásra alkalmatlan.

Várt eredmények:
A fürdés folyamán a test pihen. A bőr egy kellemes illattal fog maradni.

Összetevők:
Himalaya crystal-salt, Mentha piperita, Eucalyptus globulus, Rosmarinus officinalis, Citrus limon, Lavandula intermedia, pinus, Juniperus, Thymus vulgaris, Prunus armeniaca seed oil*, *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlott a gyakori használatra bármilyen típusú bőrre, főleg egy túlterhelt nap után vagy egy fontos esemény előtt, mint a készülési folyamatnak előző fázisa.

Nettó tömeg: 400 gramm

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP