Life Impulse Himalaya só

>> 2010. április 2., péntekA Himalaya kristálysó egészséges megoldása annak, hogy kedvenc ételeid ízletesek legyenek, azon természetes, eredeti összetételének köszönhetően, amelyben megőrzésre kerül.

Nettó tömeg: 500 gramm

Javaslatok: A Life Impulse BIO étkezési kristálysó természetes alakjában mutatkozik, kialakulása körülbelül 250 millió éve trtént a Himalaya környékén. Az a hely, ahonnan a sót kivonták védve van a környezet hatásaitól és a portól, és ezen tény tanusítja a só tisztaságát. Az étkezési só nem tartalmaz adalékanyagokat vagy jódot, és nem volt előzetesen fehérítve vagy finomítva. A Himalaya kristálysó természetes színe a halvány rózsaszín és a fehér között váltakozik. A független táplálkozási laboratóriumok által kontrollált termék.

Származási hely: Ausztria

Felhasználás: Használja ízés szerint az ételben. Nedvességtől védett helyen tárolandó.

(Forrás: LifeCare termékkatalógus)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP