BioHAUS fürdőszoba tisztító oldat

>> 2010. április 5., hétfő

Előnyök:
Fürdőszoba tisztító Bio oldat BioHAUS gyorsan és hatékonyan eltávolítja a szappan, víz nyomokat, még a vízkőlerakódásokat is.

Egyéb hatások:
Kerámia burkolólapok felületeknek szánt. A szaniter tárgyak tisztításához és a vízkőlerakódások eltávolításához használható.

Használat:
A termék használata előtt kérjük, hogy locsolja a keskeny nyílásokat. Bio HAUS fürdőszoba spray hígított oldatot a felületeken. Hagyjuk a terméket néhány percig (1-5), majd mossuk le, és öblítsük le a területeket. Megkérjük, hogy tesztelje az anyag összeegyeztethetőségét szokatlan helyeken. Ne használja a terméket, márványra, mészkőre vagy olyan anyagokra, amelyek nem ellenállják a savat. Használjon kesztyűt, a keze védelme érdekében.

Várt eredmények:
Az oldat tisztán és fényesen hagyja a felületeket, az eukaliptusz illóolaj miatt, ez egy nagyon jó fertőtlenítő.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A tisztítási ügynök hatékonyabb, ha az alkalmazandó felületek először felmelegítve voltak (meleg vízzel való nedvesítés).

Összetevők:
Természetes zsírból való savas gliceridek, cukros szurfaktánsok, tejsav, citromsav, benzil-alkohol, természetes illóolajok, (eukaliptusz*), *biológiai ellenőrzött módon termesztett.

Nettó tömeg: 500 ml

Származási hely: Németország

Tanusítvány: Ecocert
(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP