Jardin des Thes BIO parfüm Acorelle

>> 2010. április 3., szombatElőnyök:
A tea vitathatatlan exotikus frissességével és érzékiségével felébreszti az érzékeket. A Jardin Des Thés BIO parfümöt gazdagítja a citrom, levendula és menta stimuláló aromája, melyet a nőszirom virágillata és a pacsuli alapillat gyönyörű aromája egészít ki.

Egyéb hatások:
Élénkítő hatású, erős jellemű parfüm, mely friss és csillogó citrusfélékre emlékeztető aromával rendelkezik. Az aromaterápia keretében, ezen kellemes, jókedre derítő parfüm eszményi az elalvás előtti megnyugvási és pihenési hatás elérésére. Nem tartalmaz parabéneket, vegyi fixálószereket, ftalátokat vagy színezőanyagokat.

Használat:
Tartós illat érdekében alkalmazza a csuklón és a dekoltázs környékén, rögtön fürdés után.

Összetevők:
Alkohol (82,8%), Parfüm (9,84%), Búzavirág víz (7,36%), D-limonén, Linalool, Citrál, Citronellol, Geraniol*.

Nettó tömeg: 50 ml

Származási hely:
Franciaország

Tanusítvány:
Ecocert

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP