Life Impulse látást javító BIO táplálékkiegészítő

>> 2010. április 2., péntek

Előnyök: A látás javítására készített Life Impulse BIO táplálékkiegészítő segíthet a látás és a szem egészségének megőrzésében lényeges egyedi anyagokból készített összetételének köszönhetően.

Egyéb hatások:
A látás javítására készített Life Impulse BIO táplálékkiegészítő segít a sárgafolt egészségének megőrzésében és megvédhet a fényérzékelő hártyában a zsírsavak peroxidációjával szemben; segíthet a retina fotokárosodásának megelőzésében azon kék fény megszűrésével, mely idővel károsan hathat a retinára. Ezen dinamikus, kellemes ízű formula olyan anyagokra alapul, melyek segíthetnek a sárgafolt kor által okozott degenerálódása (AMD), a katarakta és a zöldhályog kockázatának csökkentésében, valamint murok, áfonya és alma kivonatokon. Az afonya tartalmaz magas szinten A és C vitaminokat, melyek az antocianin pigmenttel összekeverve javítják a látás élességét, a szemek szintjén és az idegrendszer szintjén a vérkeringést és megelőzhetik vagy segíthetnek a szem bizonyos megbetegedéseinek kezelésében. Az áfonyából kivont vitaminok és tápanyagok hatékonyak a szem fáradtsága ellen is vagy az éjszakai vakítás ellen.

Használat:
Napi 2 kiskanál 12 éves kortól. Bármilyen folyadékkal vagy élelemmel keverhető.

Várt eredmények:
A táplálékkiegészítő hatékonyan dolgozik a szem által érzett fáradtság legyőzésében és visszaadja a látás élességét.

Származási hely: U.S.A.

Tanusítványok: Vegetarian, Kosher

Összetevők:
Organikus nektár agave növényből, Murok kivonatból, Áfonyakivonatból, Feketeribizli kivonatból, A-Vitaminnal, Likopennel, Luteinnel, Zeaxantinnal

Tanácsok és figyelmeztetés:
A táplálékkiegészítő csak 12 éves kor után fogyasztandó. A termék nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos közbelépését.

Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP